THE WORST THAT I CAN SAY THE WORST THAT I CAN SAY THE WORST THAT I CAN SAY THE WORST THAT I CAN SAY

torstai 25. lokakuuta 2012

huoneen siivoilua ja kirppistelyä

joo, tulin justiinsa siivoamasta huonetta. pelkästään matolla oli viidet housut, kaks hametta (kyllä, omistan kaks hametta. toinen on punamustaruudullinen ja toinen ihan tummansininen vekkihame), kolme toppia, kaheksan t-paitaa, kolme kauluspaitaa ja kaks hupparia. ehehe, just näin. lisäks siinä oli varmaan miljoona kirjaa ja sit suunnillee kaikki koulukirjat. MUTTA KUN MÄ TYKKÄÄN ELÄÄ SOTKUSESTI, se on kotosaa!

kävin tänää sitte kans siellä kirpparilla ja siellä oli yhet ihanat housut, sellaset mustat joissa roikkuu violetteja hihnoja mutta ne päätti sitte olla liian lyhyet.. kuitenki löysin sinimustaruudullisen kauluspaidan ja mustavalkoruudullisen topin, missä on sellanen söpö rusetti. olis siellä ollu mcr:n levyki, mutta VITTU RAHAT EI RIITTÄNY.

emilia tulee huomenna meille, me ei olla koskaan juteltu irl eikä mitään, netissä vaa muutaman kerran ja sitte kävi ilmi että ollaan samassa koulussa ja kaikkea. nii me sitte päätettii tutustua paremmin, ja se tulee siis huomenna meille, mikä onki pääsyy siihen, että aloin riehumaan tuolla huoneessani.

mulla ei oo mitään ideaa mistä kirjottasin. iitu ei ollu koulussa, ja jotku heterot oli vallannu meidän homonurkan (joka on siis sellanen nurkkaus portaiden alla nelosrakennuksessa) ja me mentiin sitte istumaan sinne toiseen nurkkaan joka on siis saman nurkkauksen sisällä. ootettiin, että ne säikähtäs mutta valitettavasti ne ei reagoinu mitenkää vaa niit tuli koko ajan lisää. siinä vaiheessa ku me alettii laskeen niitä, ni ne alko lähtee ja olisitte varmaan kuolleet jos olisitte nähneet ku me rynnättiin sinne oikeesee nurkkauksee ku ne kaikki 8? oli lähteny sieltä. iha jumalaton meteli, ja meitä tosiaan jostai syystä tuijotettiinki...

noh, tähän loppu kirjotusinspis. kuitenki tähän loppuun my chemical romancen mama, jota minä ja stara laulettiin koulus, ja johon tsubaki kyllästy ja melkeen itki ku mä vaan lauloin sitä. :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti