THE WORST THAT I CAN SAY THE WORST THAT I CAN SAY THE WORST THAT I CAN SAY THE WORST THAT I CAN SAY

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

OUMÄIGERARD ja laihduttamisasiaa

minu rakkaat pikku vauvaset tuli postissa! ne on ihanemmat kun uskoinkaan, tos on pari kuvaa niistä c:




laatu on tosiaan taas laatuisa, mutta hiljaa siitä. ne on tossa just lankattuina, minkä takia ei oo sillai jännästi, siis noi soljet kii, mutta laittelen sitte josku kuvaa ku ne on ihan kunnossa.

muttajoo, tää päivä oli iha jees. käytii luokan kans Korundissa lapin kamariorkesterin konsertissa, sain äikänkokeesta 9+, ja muutenki. sato lunta, ihanaa, ja päätin etten pyöräile enää kouluun koska hitler, tai no, koska siellä on nii hemmetin liukasta nyt.

aattelin kirjottaa pikkusen asiaa laihuttamisesta, kun taas on alkanu pyörii päässä, että mun pitäs laihtua ja kaikkea. että tää toimii vähän itteniki vakuutteluna.

ensinnäki, ihminen ei voi päättää ite ruumiinrakenteestaan. joku on pyöreempi, joku laihempi. jotku on jollain tavalla sairaita, ja siks ylipainosia. pääasia on kuitenki se, että syömättä oleminen ei oo mikää keino laihtua. ihminen ei voi elää syömättä pitkää aikaa, ja sen takia ne kaikki kilot tulee takas, mitkä on laihtunu. lisäks ne tulee kaikki rasvana, koska sillon, kun ei syö tarpeeksi, keho varastoi kaiken ylimääräsen ruoan, mitä syö, rasvana, eikä ne lihakset mitkä on sitte surkastunu tuu takas, vaan kaikki paino on pelkkää rasvaa.

JOTEN, ensinnäkään, normaalipainosten ei tosiaankaan kannata laihuttaa, eikä myöskään alaikästen, koska siinä vaiheessa ihminen vielä kasvaa. jos kuitenki painoa on pakko pudottaa, ni se kannattaa tehä jättämällä karkit, herkut ja muut tällaset pois, ja urheilemalla enemmän. kaikesta huolimatta, pysy _aina_ kohtuuden rajoissa. kannattaa tietää, millon kannattaa lopettaa.

eimulla muuta.

3 kommenttia:

  1. yh muuta tätä blogiiiis ! tää on jotenki häiritsevän punamusta alkaa päätä särkee jaöm suosittelisin et alkaisit käytää flickrii ku tulee paljon parempilaatusii kuvii !!

    VastaaPoista
  2. ei tartte lukea, jos et tykkää :) + kuvien laatu johtuu tällä hetkellä olemattomasta kännykästäni.

    VastaaPoista